Božićni šahovski turnir u Širokom Brijegu

Božićni šahovski turnir u Širokom Brijegu

Teme:

Povodom predstojećih Božićnih blagdana u Širokom Brijegu će se održati tradicionalni Božićni turnir u šahu, kojeg organizira Šahovski klub Široki Brijeg.

Turnir počinje u 14 sati, a upriličit će se u prostorijama ŠK Široki Brijeg na Pecari. Turnir će se igrati po Švicarskom sustavu u 9 kola s tempom igre od 10 minuta po igraču, a pravo nastupa imaju svi šahisti i šahistice bez obzira na dob, titulu i kategoriju.

Za najbolje plasirane natjecatelje organizator je osigurao prigodne nagrade. Sve informacije vezane za ovaj turnir mogu se dobiti na broj mobitela 063 348-925.

Pokrovitelj ovogodišnjeg turnira je tvrtka „HERING“ iz Širokog Brijega, inače stalni podupiratelj šahovskih događanja u ovoj općini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.