Brady neće odustati: Još uvijek imam mnogo želje da se dokazujem

Zvijezda Patriotsa nastavlja karijeru

Brady neće odustati: Još uvijek imam mnogo želje da se dokazujem

Jedan od najpopularnijih američkih sportaša svih vremena Tom Brady ne želi se predati nakon posljednjeg šoka kojeg je doživio sa svojim New Englend Patriotsima. 

Podsjetimo, Patriotsi su nedavno izgubili od Tennessee Titansa u wild-card rundi NFL-a i neće odbraniti titulu koju su osvojili prošle godine.

Mnogi su nakon ovog poraza smatrali da bi se 42-godišnji Brady mogao penzinisati, ali to neće biti slučaj. On se nekoliko dana nakon meča oglasio preko društvenih mreža i jasno dao doznanja svima da još uvijek ima šta pokazati.

"Samo želim svim navijačima reći hvala vam. Veoma sam zahvalan na svoj podršci koju mi pružate u posljednje dvije decenije. Izlaziti na teren svakog vikenda pred vas je neopisiv osjećaj. Volio bih da svake sezone možemo završavati pobjedom, ali to je nemoguće ni u sportu ni u životu".

"I u životu i u sportu neuspjeh je neizbježan. Nećete uvijek pobjeđivati. Ali naravno, možete učiti iz poraza, ponovo se napuniti entuzijazmom i vratiti se na teren. I to je mjesto na kojem ćete nači mene. Znam da još vijek imam mnogo doga da dokažem", poručio je između ostalog Brady.

Inače, Brady je sa Patriotsima osvojio gotovo nestvarnih šest Super Bowla, a četiri puta je bio MVP finalnog meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi