Brett Gardner ostao u Yankeesima za 50 miliona dolara

Brett Gardner ostao u Yankeesima za 50 miliona dolara

Iako se nakon potpisa ugovora sa Jacobyjem Ellsburyjem spominjao odlazak Bretta Gardnera iz NY Yankeesa, to se ipak neće desiti. 

Naime, odlični 30-godišnji igrač Yankeesa dogovorio je produženje ugovora sa klubom iz New Yorka na još četiri godine. 

Gardner je odrađivao posljednju godinu važećeg ugovora, ali je New York odlučio produžiti s njim ugovor na još četiri sezone, pa će prema novom ugovoru zaraditi 50 miliona dolara, a postoji mogućnost da produži ugovor na još jednu godinu. 

Yankeesi su inače poznati kao klub koji ne produžuje ugovore igračima, već pusti da ugovor istekne pa onda potpiše igrača kao slobodnog agenta, ali ovaj put su napravili izuzetak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti