Budi ludo kreativan i osvoji ludu majicu

Budi ludo kreativan i osvoji ludu majicu

Sponzorski tekst

Perutnina Ptuj-BH i Poli omogućuju vam da budete super ljetni hit sa svojom unikatnom i ludom majicom.

Dovoljno je da posjetite web portal www.poli.ba, kreirate korisnički račun i u aplikaciji „Lude majice“ budete ludo kreativni i osmislite svoju autorsku majicu s originalnim natpisom. Svaki korisnik može kreirati i prijaviti neograničeni broj majica s kojima se takmiči za nagradu, a nagradu osvaja prijedlog koji u galeriji bude imao najviše klikova „Sviđa mi se“.

Podijelite svoju kreativnost i zabavu s prijateljima i objavite svoje „Lude majice“ na svom Facebook profilu i osigurajte šetnju gradom u originalnom „Poli pakovanju“. 

Nagradna igra traje do 12. jula ove godine, a pravila nagradne igre možete pronaći na web stranici www.poli.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.