Crnogorac: Zadovoljan sam nastupima reprezentativaca

Nakon osvajanja medalja

Crnogorac: Zadovoljan sam nastupima reprezentativaca

Članovi našeg judo tima koji nastupa na Mediteranskim igrama u Mersinu donijeli su prve medalje za našu zemlju na ovom takmičenju.

Amel Mekić koji se takmičio u kategoriji do 100kg je osvojio srebro nakonšto ga je u finalu savladao Egipćanin, Riad Darwish.

Larisa Cerić se takmičila u kategoriji do 78kg, a osvojila je bronzu nakon što je u borbi za treće mjesto pobijedila Alžirku Soniu Asselah.

Selektor našeg judo tima, Branislav Crnogorac je nakon borbi istakao kako je zadovoljan.

"Kako sam i najavljivao dvije medalje smo uspjeli osvojiti. Mekić i Larisa su bili kandidati za medalju, to su i opravdali. Malo sam više očekivao od Mitra Mrdića, koji je nespretno izgubio, ali ipak na kraju svega zadovoljan sam nastupima našim reprezentativaca", istekao je selektor džudo tima BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.