Cro Cop: Vlasnik K-1 je profesionalni prevarant

Mirko nezadovoljan zbog neisplaćenih dugovanja

Cro Cop: Vlasnik K-1 je profesionalni prevarant

Legendarni hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović je 15. marta u zagrebačkoj Areni postao K-1 WGP prvak u jednoj noći svladavši Jarella Millera, Pavela Zhuravleva i na koncu Ismaela Londta. 

Od tog trijumfa prošlo je četiri i pol godine, a niti ova borilačka ikona, ali niti ostali sudionici završnice Grand Prixa, nisu dobili niti marke honorara.

Ukupni dug K-1 promocije i vlasnika Mikea Kima je debelo preko milion dolara, a najveći dio kolača je trebao pripasti pobjedniku Cro Copu.

Filipović se u četvrtak obratio svjetskoj borilačkoj javnosti i to na engleskom jeziku te je upozorio sve aktere borilačkog svijeta da se klone Mikea Kima te je ukazao ponovno da niti on, niti finalisti K-1 turnira, nisu dobili svoj novac.

"Dragi fanovi borilačkih sportova. Ovo lice pripada Mikeu Kimu, vlasniku jednog od najvećih sportskih brendova, K-1. Osim toga je i profesionalni prevarant. Nikada nije platio borce za K-1 GP 2013. u Zagrebu. Dao je toliko obećanja, uvijek bi rekao: pričekajte još malo. Ponaša se kao petogodišnjak s legendarnim objašnjenjima za kašnjenje s isplatom dugova. U ovo doba prošle godine uhvatio sam ga u Beogradu gdje nam je dao riječ da će nam platiti do 1. ožujka 2017. Molio nas je da se strpimo. Sad već mjesecima ignorira pozive i poruke boraca. Tipično za prevarante i barabe. Skriva se u nekoj rupi u Koreji ili Kini. Samo želim informirati sve K-1 borce i sve ostale, da ne posluju s ovim čovjekom. A onima koji se s njime rukuju poručujem da prebroje prste nakon toga", napisao je Mirko u poruci na engleskom jeziku dodavši kako bi volio da ova vijest dođe i do daleke Kine i Koreje "kako ne bi više nikoga mogao prevariti", napisao je Filipović na svom Facebook profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi