Cutler kažnjen sa 20.000 dolara
Jay Cutler je bio razočaran sudijskom odlukom

NFL vijesti

Cutler kažnjen sa 20.000 dolara

QB Chicago Bearsa Jay Cutler kažnjen je sa 20.000 dolara novčane kazne zbog prepirke sa sucem Edom Hoculijem tokom utakmice Bearsa i Arizona Cardinalsa u četvrtak večer.

Nakon pogrešnog starta sudija Hoculi je svirao flagg na što se Cutler usprotivio smatrajući da je sudija pogriješio. Sudija je odlučio vratiti napad Bearsa 15 yardi unatrag, a dva dana kasnije vodstvo NFL lige je izreklo i novčanu kaznu Cutleru.

I Cutlerov kolega Tommie Harris je također kažnjen novčano, ali sa nešto manjim iznosom. Harris je dobio kaznu od 7.500 dolara zbog nesportskog zaustavljanja Deuce Lutuija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.