Čuveni kečer priznao ubistvo na Facebooku: Učinio sam da nestane, nikada ga nisu našli

Marty Jannetty izazvao pravi haos

Čuveni kečer priznao ubistvo na Facebooku: Učinio sam da nestane, nikada ga nisu našli

M. Šljivak

Nekadašnja WWE zvijezda Marty Jannetty na Facebooku je priznao da je izvršio ubistvo.

Iako je brzo izbrisao objavu u kojoj tvrdi da je 'učinio da čovjek nestane', sve je već otišlo i javnost i danas 60-godišnji Jannetty bi se mogao naći u ozbiljnim problemima.

"Nikome nikad nisam rekao, čak ni svom bratu Geno, jer bi ga on ubio u tom slučaju, a nisam želio da ostanem bez brata", započeo je obraćanje Jannetty i nastavio je:

"Taj čovjek je tek došao iz Vijetnama. Imao sam 13 godina, a on me je odveo iza zgrade i pokušao je da napravi znate već šta. Tada sam po prvi put učinio da čovjek nestane. Nikada ga nisu više našli", napisao je Jannetty.

Policija je nakon svega odlučila da pokrene istragu i sigurno da se ovaj slavni kečer neće lako izvući ako je zaista počinio ubistvo.

Jannetty je slavu stekao krajm osamdesetih godina prošlog stoljeća kao dio grupe Rockers sa Shawnom Michaelsom.

Top Komentari

AmarSahi
I onda kažu kečeri gluma...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi