Danas derbi vaterpolo lige KS

Bazen "Otoka"

Danas derbi vaterpolo lige KS

M. Skaka

Danas se na bazenu "Otoka" igra drugo kolo vaterpolo lige, gdje se u najzanimljivijem meču igra derbi između domaćina VK Sarajevo i VK Bosna.

Očekuje se kvalitetna i zanimljiva utakmica, obzirom da su ekipe u zadnjih dva mjeseca izuzetno kvalitetno i jako trenirale i pripremale se za ovu ligu, a bilo je i pojačanja u igračkom kadru.

U svakom slučaju vaterpolisti oba kluba obećavaju, za naše uslove, odličnu vatrpolo predstavu i nadaju se da će gledaoci u što većem broju posjetiti bazen na Otoci i uživati u atraktivnim potezima naših mladića. Utakmica počinje u 15.30, a ulaz je besplatan.

U drugoj utakmicu sastaju se VK Mladost i VK Forma, a utakmica pocinje u 14.15. Vaterpolisti Forme su u prvom kolu savladali VK Vidru pomalo iznenađujuće i blagi su  favoriti u meču protiv Mladosti, ali ipak očekuje se jedna tvrda i neizvjesna ligaška utakmica.

Na rasporedu je i utakmica juniorske lige sa početkom u 13 sati, a sastaju se VK Vidra – VK Bosna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti