Nevjerovatna scena za bilijarskim stolom - Ovo se dešava jednom u milion pokušaja

David Alcaide u nevjerici

Nevjerovatna scena za bilijarskim stolom - Ovo se dešava jednom u milion pokušaja

M. Šljivak

David Alcaide naišao je na neobičan problem tokom meča u bilijaru protiv Shanea Wolforda. Dogodilo se nešto što se dešava jednom u milion pokušaja - kugla je izašla iz rupe.

Nevjerovatna scena dešavala se za bilijarskim stolom tokom meča između Davida Alcaidea i Shanea Wolforda na Mosconi kupu.

Špancu se dogodilo nešto što se dešava jednom od milion pokušaja. Ubacio je kuglu u rupu, a ona se na nevjerovatan način vratila na stol.

Kugla je već ušla u rupu, ali se nekako odbila od druge koja je već ranije ubačena i zatim se na zaprepaštenje španskog igrača vratila na stol.

Međutim, pravila su jasna i kažu da kugla mora ući u rupu. Zbog toga mu ovo nije priznato kao uspješan potez, no na kraju je Alcaide ipak upisao pobjedu u meču.

Komentatori su ostali u nevjerici. Riječi su teško pronalazili nakon ove situacije.

Oglasi

"Ovo je nevjerovatno. Ovako nešto se vjerovatno vidi jednom od milion pokušaja", rekao je jedan od njih.

Fanovi bilijara smatraju da bi se ovakve stvari trebale priznavati kao uspješno odigran potez.

"Ušla je unutra. Čudo se desilo, ali ja sam vidio kako je kugla ušla u rupu", navodi jedan od fanova, a drugi dodaje:

"Kugla je u rupi, ova je udarila u nju i vratila se. Nevjerovatno je ovo."

Pogledajte ovaj zaista nevjerovatan trenutak u duelu Davida Alcaide i Shanea Wolforda.

Top Komentari

TV komentator ovog meca rekao je da se ovakvi slucajevi desavaju jednom u 10 miliona pokusaja, a sportsportba kaze: jednom u u milion pokusaja. Dakle ogromna je razlika izmedju jednog i 10 miliona pokusaja.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi