De Bruijn i Popov u Kući slavnih

Priznanja

De Bruijn i Popov u Kući slavnih

Adnan Beganović

Međunarodna Kuća slavnih vodenih sportova u američkom Fort Lauderdaleu na Floridi, objavila je nove članove Hall of Famea.

Članovi tkz. "Klase 2009" koji će službeno biti primljeni u Kuću slavnih tokom ljeta su plivači i plivačice Aleksandar Popov (Rusija), Inge de Bruijn (Holandija), Ikkaku Matsuzawa (Japan), Jenny Thompson (SAD) i Iet van Fegelen (Holandija).

Pored njih u Kuću slavnih vodenih sportova u 2009. godini biće primljeni i vaterpolist Gianni Lonzi (Italija), daljinski plivač Kevin Murphy (Velika Britanija), te sinkronizirane plivačice Olga Brusnikina (Rusija) i Judy McGowan (SAD).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.