Član Spida veoma zadovoljan

Delalić: Publika je mogla vidjeti svjetsku odbojku

S. Mlaćo

Odbojkaši Spida su večeras nastavili sa sjajnim igrama u novoj sezoni Premijer lige BiH u sjedećoj odbojci, te su savladali ljutog rivala OKI Fantomi (3:1). 

Iako za njih meč nije krenuo najbolje, s obzirom da su Fantomi slavili  prvi set slavio 29:27,  Spid se vratio u  igru te upisao novu pobjedu, ukupno osmu.

Sabahudin Delalić, legenda bh. sjedeće odbojke i član Spida na kraju susreta bio je vidno zadovoljan u razgovoru za SportSport.ba.

"Možda jedna od najboljih utakmica i možda jedna od najboljih na evropskom i svjetskom nivou. Odigrali smo maksimalno dobro, prezadovoljan sam jer nismo očekivali ovaj rezultat na gostujućem terenu. Dobro je što ćemo prezimiti na prvom mjestu i čestitke i Fantomima koji su ovog puta drugi, ali ima i drugi dio prvenstva , te se i tada nadamo fer i korektnoj igri ali i suđenju", kazao je Delalić.

Na tribinama dvorane u Mojmilu publika je mogla uživati.

"Na ovoj utakmici se može vidjeti svjetska odbojka i mislim da su ljudi koji su došli mogli vidjeti prave čari odbojke. Ovo je gro reprezentativaca  u ove dvije ekipe i pokazali smo igru koju zaslužujemo i kako treba da bude", dodao je Delalić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi