Denjo i Skopljak nova pojačanja Sloboda Solane

Popularni Solari jači za dva nova rukometaša

Denjo i Skopljak nova pojačanja Sloboda Solane

E. Dindić

Rukometaši Sloboda Solane nakon godina tavorenja na dnu, loših rezultata i još mnogo negativnih stvari koje su nekadašnjeg prvaka države zakucale sa samo dno prvoligaške karavane, dolaskom novog UO kluba na čelu sa predsjednikom Ismarom Šabovićem, stvari su  krenule na bolje. 

Glavni cilj je povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, pa prema tome radi se i na stvaranju igračkog kadra koji bih ostvario klupski cilj.

Posljednja igračka pojačanja popularnih Solara za novu sezonu su Amer Denjo i Enes Skopljak. Denjo igra na poziciji srednjeg i lijevog beka, dok je Skopljak lijevo krilo. Sigurno je da će njih dvojica predstavljati važan kotačić u igri novog trenera za kojim UO kluba intezivno traga , u lovu na povratak u Premijer ligu BiH.

Sa ova dva pojačanja sigurno da nije zatvoren roster Slobode za iduću sezonu, te da u narednim danima možemo očekivati još novih rukometaša u taboru popularnih Solara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti