Cheerleadersica uhvaćena u najgorem mogućem trenutku: "Šta je ovo, je*o te?"

Bila je vidno šokirana

Cheerleadersica uhvaćena u najgorem mogućem trenutku: "Šta je ovo, je*o te?"

Admin Čaušević

Na utakmici univerzitetskog američkog fudbala između Alabama Crimsona Tidea i Texas Longhornsa snimljen je zanimljiv trenutak sa cheerleadrsicom domaćina kao glavnim protagonistom.

Nakon što su prije nekoliko dana pobjedili Middle Tennessee sa ubjedljivih 56:7, fudbaleri Alabame su tražili i pobjedu nad Texas Longhorsima.

Iako su imali prednost tokom većeg dijela meča domaćini su doživjeli vijaskog u posljednoj dionici koju su izgubli 8:21 za konačnih 24:34.

Kamere su uspjeli snimiti reakciju jedne od navijačica Alabame koja je bilo vidno šokirana i zbunjena zbog svega šta se desilo.

Atraktivna plavuša je gledala u jednu tačku te je uspjela izustiti samo jednu rečenicu koja je uključivala i psovku: "Šta je bilo ovo, je*o te?".

Oglasi

Video je ubrzo postao viralan, a čak ga je Instagram profil američkog univerziteta podijelio na svojim kanalima. 

Na startu nove sezone Alabama ima polovičan učinak te je ovo po prvi put da nakon 2015. godine fudbalski tim ovog univerziteta zauzima poziciju broj 10.

I pored toga što se prvi put nakon dugo vremena ne nalaze u gornjoj polovini tabele trener Nick Saban nije previše zabrinut.

"Ne znam stvarno čemu sva ta buka", rekao je Saban te nastavio: "Nisam slušao niti jednu radio emisiju, nisam čitao nijedne novine. Fokusirao sam se 100% na narednog protivnika."

"I mislim da bi svi igrači igrali bolje, i svi u organizaciji bi bili bolje zadovoljniji kada bi uradili isto što i ja. Šta neko drugi misli zapravo nije važno. Sve je u tome što radite i kako na to reagujete."

Inače, univerzitet Albama je jedan od najuspješniji u NCAA američkom fudbalu sa čak 18 titula prvaka, a posljednja je osvojena 2020. godine.