"Kazahstanski titan" želio dokazati da je najjači čovjek na svijetu: Zubima je vukao auto...

Nevjerovatna snaga i eksperiment koji je veoma opasan

"Kazahstanski titan" želio dokazati da je najjači čovjek na svijetu: Zubima je vukao auto...

H. Zilić

Djumanov Almat Bakhytovich poznatiji kao "kazahstanski titan" želio je još jednom pokazati da je najjači čovjek na svijetu, a sada je pomjerio granice za još jedan korak.

Ovaj Kazahstanac je nakon jednog izazova na Instagramu odlučio da zubima povuče auto i vjerovali ili ne u tome je uspio.

Almat je povukao auto zubima i pomjerio ga pet metara i taj video je podijelio na društvenim mrežama.

"Na Instagramu su neki momci pokrenuli izazov kada su povukli auto. Ni mi nismo stajali po strani. Povukao sam dva zupčanika i pomjerio ih pet metara.", izjavio je "kazahstanski titan".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CoPdtLToqKK/?hl=hr[/instagram]

Djumanov se bavi boksom, a upravo zbog treninga i takmičenja trener mu je zabranio da se bavi vratolomijama i esktremnim pokušajima da dokaže da je najjači čovjek na svijetu.

Oglasi

Ovaj put nije poslušao trenera i sigurno da će morati saslušati jednu trenersku lekciju.

"Kako sam počeo da treniram boks, trener mi je zabranio ekstremne vratolomije. Međutim, neke "lakše" uradim. Glavno je da se nisam povrijedio", istakao je ovaj snažni Kazahstanac.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cn9gpI3joJ1/?hl=hr[/instagram]

Iranski Hulk Sajad Gharibi nedavno je upravo odabrao Kazahstanca Djumanova Almata Bakhytovicha za boks meč.

Hulk se obrukao u nekoliko minuta ovog meča. On se umorio već na samom zagrijavanju, a nakon meča u kojem je nokautiran odlučio se izviniti svima koje je razočarao.

Oglasi

Ovaj meč je dokazao da ogromni mišići nisu jedini dokaz snage čovjeka jer u boksu treba i dosta tehnike koju Kazahstanac posjeduje.

Ipak, "kazahstanski titan" ima drugi problem u bokserskoj karijeri. Teško može odoliti ekstremnim izazovima.

On je kroz karijeru dizao automobile, trčao je sa tegovima, čak vukao kamione, avione, ali sada je zubima povukao auto što je možda jedan od njegovih najjačih izazova.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmyLiK6Iw-l/?hl=hr[/instagram]

Interesantno da Almat nije imao puno pvoreda iako radi mnogo teške i opasne izazove, a i tokom bokserske karijere nije se puno susretao sa povredama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti