Član OKI Fantomi nakon poraza u derbiju

Duran: Spid je odigrao hrabrije nego mi

S. Mlaćo

U derbiju 8. kola Premijer lige BiH u sjedećoj odbojci Spid je savladao Fantome sa 3:1, te im tako nanio prvi poraz ove sezone.

Fantomi su osvojili prvi set, ali se Spid vratio i slavio u naredna tri seta.

Nakon ovog susreta odigranog u dvorani "Ramiz Salčin“ na Mojmilu za SportSport.ba je govorio Mirzet Duran, član OKI Fantomi Sarajevo.

"Zaista je bila dobra utakmica, kao što smo i navikli u duelima ova dva rivala i dva najača tima u Evropi. Ovom prilikom čestitao bih ekipi Spida koja je odigrala hrabrije nego mi, a mi smo imali dosta prisiljenih grešaka. Spid je slavio 3:1, ali mislim da prvenstvo nije završeno. Ima druga polusezona i mi ćemo se boriti do kraja", kazao je Duran za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi