Fantomi jesenji prvaci

Fantomi jesenji prvaci

Adnan Beganović

U posljednjem kolu jesenjeg dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci za muškarce, ekipa OKI Fantoma je protiv KSO Zenica 92 sigurnom igrom ostvarila ubjedljivu pobjedu rezultatom 3:0.

Po setovima je rezultat glasio 25:15; 25:20 i 25:13 što dovoljno govori o premoći domaće ekipe. Pobjedom u dvorani Ramiz Salčin, na domaćem terenu, Fantomi su osvojili titulu jesenjeg prvaka Premijer lige BiHu sjedećoj odbojci i to sa čak devet pobjeda iz devet utakmica.

Nakon zimske pauze, nastavlja se takmičenje u domaćem prvenstvu, a OKI Fantomi uspjehom smatraju samo reprizu prvog dijela sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.