Generalni sekretar OK BiH

Fazlagić: Počastvovani smo da budemo dio ove velike priče

Said Fazlagić, generalni sekretar Olimpijskog Komiteta Bosne i Hercegovine, objasnio je da je olimpijski duh koji OK BiH, na Sportskim igrama mladih itekako prisutan i primjetan.

"Mi smo izuzetno počastvovani da budemo dio ove velike priče, koja promoviše prijateljstvo i izvrsnost. Sa nama su izvrsni sportisti i najizvrsniji organizatori. Ovo je prva godina u kojoj i mi promovišemo Sportske Igre Mladih, a nadam se da ćemo to raditi i u narednim godinama i decenijama. Ove igre promovišu olimpijski duh, a to se najbolje ogleda kroz činjenicu da se održavaju u cijeloj Bosni i Hercegovini i okupljaju mališane iz svih gradova", rekao je Fazlagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti