Topi se kao led, koljena klecaju: Nerealna reakcija novinarke kad joj je prišao famozni bodybuilder

Lewis se u međuvremenu penzionisao

Topi se kao led, koljena klecaju: Nerealna reakcija novinarke kad joj je prišao famozni bodybuilder

Admin Čaušević

Bodybuilding je posljednjih godina postao itekako popularan sport širom svijeta. prema mnogim najprestižnija nagrada u svijetu bodybuildina je Mr. Olympia. Među najuspješnijim je svakako James Lewisa sa sedam pobjeda u kategoriji 121.

Lewis je čuveni britanski bodybuilder koji je rođen u Velsu, a njegov životni uzor bio je legendarni Arnold Schwarzenegger.

Kao dječak počeo je se dizanjem improvizovanih tegova. I pored roditeljske zabrane tegove je krio ispod kreveta, a vježbao bi noću.

Jedno od najvećih dostignuća doživio je 2012. godine kada je na na takmičeju British Grand Prix osvojio prvo mjestu kada je nastala viralna scena.

Naime, poslije takmičenja Lewis je davao intervju, a dama koja je s njim razgovarala se doslovno topila u njegovoj blizini.

Oglasi

I dok je Velšanin nastojao ostati miran, novinarka je sa dosta emocija posmatrala bodybuildera, a ujednom trenutku je i stisnula zube aludirajući na požudu.

Sluteći po snimku novinarka je bila i više nego impresionirana mišićivim tijelom bodybuildera poznatog kao Flex i visokog 166 cm.

Intersantna je prošlost danas 39-godišnjeg koji se od bodybuildina oprostio 2022. godine i to nakon što je sa sedam pobjeda u klasi 212 postao apsolutni rekorder takmičenja Mr. Olympia.

U teretanu je prvi put ušao kada je imao 15 godina, istovremeno je trenirao i rugby zbog čega se pojavila i potreba za jačanjem svog tijela, da bi se nakon toga potpuno posvetio bodybuildingu.

Velšanin je sa 15 godina na lijevoj ruci dao izraditi prvu tetovažu za koju tvrdi da se rastegnula i potpuno promijenila oko njegove ruke kako su mišići rasli.

Inače, Flex je od 2016. godine u braku sa Ali Lewis koja je po zanimanju nutricionist, a ovaj par je u međuvremenu dobio i sina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi