Football Manager 22: Šta novo možemo očekivati?

Popularna igrica

Football Manager 22: Šta novo možemo očekivati?

A. Ćesko

Football Manager je popularna igrica koja simulira život jednog fudbalskog menadžera. Samo nešto manje od mjesec dana je ostalo do izlaska najnovijeg izdanja, a evo šta možete očekivati od Football Managera 2022.

Data Hub

Data Hub će biti jedna od stvari koje se nisu nalazile u prošlim izdanjima. U ovom meniju ćete moći vidjeti detaljnu analizu igre Vašeg tima, poput toka utakmice, pas mapa i slično. Sve ovo će služiti da zaključite kako možete popraviti taktiku i igru Vašeg tima.

Bočni štoperi

U poslijednjih par godina, u fudbalu su se vratile „u život" taktike sa tri štopera u zadnjoj liniji. Bočni štoperi, lijevi i desni, u ovoj taktici učestvuju dosta više u ofanzivnoj igri u odnosu na obične štopere. Od ove godine, ovo ćete moći replicirati i na Football Manageru rolom zvanom „Wide Centre-Back“.

Gegenpress“ će biti manje učinkovit

U prethodnim izdanjima FM-a, stil igre „Gegenpress“ je bio dosta dominantiji u odnosu na sve ostale stilove igre. Ove godine će to biti nešto drugačije. Doći će do izražaja atributi poput izdržljivosti (Stamina) gdje će samo igrači koji imaju taj visok atribut moći igrati popularni „Gegenpress“. Do sada je praksa bila da su ovaj stil mogli igrati svi igrači, pa čak oni iz nižih liga, što baš nije bilo realistično.

Ovogodišnje izdanje igrice izlazi 9. novembra, a bit će dostupno na Steamu. Sa ovim novim dodacima, sigurno će primamiti mnoge da kupe i igraju Football Manager 2022 što je prije moguće.

Top Komentari

Sars33
Cisto s ranje
0 3
Ocelot
Još kad bi bila besplatna bila bi popularnija od Fife realno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi