Gotov si, legendo: Nokautirao Overeema, prijeti Miočiću
Overeem nije dugo izdržao u ringu pored kamerunske 'zvijeri'.

Gotov si, legendo: Nokautirao Overeema, prijeti Miočiću

E. Škorić

Legendarni Alistair Overeem nokautiran je od strane Francisa Ngannoua.

Stipe Miočić će pojas braniti iduće godine protiv 31-godišnjeg Ngannoua. Kamerunski borac je sinoć nokautom srušio Overeema u Detroitu na UFC 218 eventu.

Uspio je da holandsku legendu riješi već u prvoj rundi borbe. Overeem je pokušavao da sruši Ngannoua, ali ih je sudija razdvojio, da bi potom uslijevio munjevit udarac lijevom rukom i Overeem je bio 'završen'.

Kamerunac je tako proslavio šestu pobjedu u šestoj borbi, a sada je spreman za hrvatskog borca protiv kojeg će pokušati da dođe do titule.

"Super se osjećam. O ovome sam sedmicama razmišljao, a kada sam čuo da je Overeem prihvatio borbu sa mnom, bio sam sretan jer je ipak on bio izazivač za naslov prvaka. Ovo je raniji božićni poklon za mene", kazao je Kamerunac.

Najavio je kako će nokautom završiti i Stipu. Kaže kako ne želi da se bori u tri runde, već da želi odmah da riješi svoje rivale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije