Grudva vrijedna 10.000 dolara
Shaun Ellis

Kažnjen igrač NY Jetsa

Grudva vrijedna 10.000 dolara

M. Maksimović

New York Jetsi su bili veliki favoriti prije utakmice sa Seattle Seahawksima, ali su na kraju poraženi 13:3. Utakmica je odigrana u pravim zimskim uslovima na Qwest Field stadionu u Seattleu gdje se smrzavalo 68,181 gledalaca.

Domaći gledaoci su se zabavljali grudvanjem prije svega igrača NY Jetsa prije ulaska u svlačionice na kraju utakmice.

U situaciji kada gubite utakmicu od koje vam zavisi cijela sezone daleko ste nervozniji od uobičajnog. Shaun Ellis odbrambeni igrač Jetsa nije izdržao, uzeo je jedan komad snijega te ga je bacio prema najbližem dijelu tribina.

Za ovaj potez Ellis je kažnjen 10.000 američkih dolara jer su prije sezone igrači upozoreni da je svaki kontakt  sa navijačima koji bi mogao dovesti do nereda najstrožije zabranjen. Shaun Ellis već devet sezona nosi dres NY Jetsa, a u NFL je stigao sa Univerziteta Tennessee. Prošlog mjeseca je imao problema sa zakonom zbog brze vožnje i posjedovanja marihuane.

Pogledajte šta se dogodilo: 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije