Guardado u Washingtonu

MLB vijesti

Guardado u Washingtonu

Ljevoruki veteran Eddie Guardado dogovorio je jednogodišnji ugovor sa Washington Nationalsima, objavili su iz uprave ovog kluba.

39-godišnji Guardado je četvrti među aktivnim bacačima lige sa 908 nastupa u sedamnaest sezona koliko jeproveo u MLB-u. U svojoj bogatoj karijeri nsoio je dresove Rangersa, Marinesa, Twinsa i Redsa.

Zbog svoje dugogodišnje karijere u koj je vrlo rjetko bio povrijeđen dobio je nadimak Eddie Everyday. Prošle sezone je u dresu Texas Rangersa imao vrlo skromnu sezonu, malo zbog svoje forme, a malo zbog lošeg tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.