Hadžić: Očekujem medalju
Velika očekivanja: Memnun Hadžić

Otputovala i druga grupa bh. sportista na MI

Hadžić: Očekujem medalju

Ispred prostorija Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine danas je ispraćena i druga grupa bh. reprezentativaca koji će učestvovati na 16. Mediteranskim igrama, koje se održavaju u Pescari.Autobusom su iz Sarajeva put Italije otišli su sportisti iz stonoteniskog, teniskog, bokserskog i boćarskog saveza, dok im se odbojkaški tim pridružio u Tuzli.

“Nadam se da će žrijeb biti povoljan. Očekujem da bih mogao i do jedne od medalja, jer se nalazim u prilično dobroj formi. Na posljednja dva takmičenja na kojima sam nastupio osvajao sam medalje, pa se nadam da ću to nastaviti i na Mediteranskim igrama. Rku na srce, konkurencija će biti veoma jaka, ali nikoga se ne plašim”, rekao je uoči odlaska bh. bokser Memnun Hadžić.

Svečana ceremonija otvaranja Mediteranskih igara održaće se sutra u 21 sat u Pescari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.