Hadžić, Softić, Suljić i Mačak nove članice Smeča

Nove odbojkašice u klubu iz Lukavca

Hadžić, Softić, Suljić i Mačak nove članice Smeča

E. Dindić

Ekipa ŽOK Smeč iz Lukavca član Superlige Federacije Bosne i Hercegovine za odbojkašice u narednoj sezoni ima ozbiljne planove.

 Naime u ponedjeljak je izvršena prozivka odbojkašica, a ugovore sa klubom potpisala su i pojačanja za iduću sezonu.

Amela Hadžić i Lejla Softić dolaze iz ekipe Slobode iz Tuzle. Pojačače ekipu iz Lukavca na pozicijama tehničara i srednjeg blokera. Zadnjih nekoliko sezona bile su neizostavne članice ekipe iz Tuzle. 

Nejra Mačak dolazi iz ekipe Kula Gradačac i igra na poziciji korektora,  dok Zerina Suljić igra na poziciji primača, a ranije je nastupala za ekipu Gradine iz Srebrenika. 

Sigurno uz pomenuta pojačanja, uz talentovane odbojkašice iz vlastitog pogona ekipa iz Lukavca biće jedan od glavnih favorita za ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi