Pak ubio 14-godišnjaka, kamere zabilježile tragičan trenutak!

Rusija

Pak ubio 14-godišnjaka, kamere zabilježile tragičan trenutak!

E. Škorić

14-godišnji Vsevolod Malkov preminuo je u Sankt Peterburgu tokom treninga svog tima u hokeju na ledu.

Dječak je slučajno pogođen pakom u prsa, pa je nažalost preminuo jer ga je bilo nemoguće spasiti.

Ovaj tragičan momenat zabilježile su i kamere tokom treninga jdnog školskog hokejaškog kluba u St. Peterburgu.

Četrnaestogodišnjak se prvo sklupčao, a potom pao na led nakon što je dobio udarac u srce. Timski ljekar odmah je počeo pomagati unesrećenom i pozvao hitnu pomoć. Nakon dolaska na mjesto događaja, spasioci su započeli reanimaciju.

Dječaku je ponovo zakucalo srce, ali nažalost samo na trenutak. Prema ruskim medijima, 14-godišnjak je hospitaliziran u stanju kliničke smrti. Dijagnosticirana mu je zatvorena trauma prsnog koša, nagnječenje srca i pluća.

Klub provodi internu istragu. Hokejaški klub SKA izrazio je sućut porodici i prijateljima Małkówa. Prijavljeno je da će njegovi roditelji i rođaci dobiti svu potrebnu pomoć.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije