Hrvatski rukometaši napravili zajedničku sliku sa Đokovićem

"On je legenda"

Hrvatski rukometaši napravili zajedničku sliku sa Đokovićem

D. Vejo

Olimpijske igre u Riju danas otvaraju svoja vrata, a kako bi se trema razbila sportisti iz raznih zemalja širom svijeta odlučili su da bolje upoznaju jedni druge.

Tako su hrvatski rukometaši u olimpijskom selu odlučili da bolje upoznaju i fotografišu se sa prvim reketom svijeta, Novakom Đokovićem. Fotografiju sa srbijanskim teniserom, na svoj instagram profil okačio je golman Kockastih Filip Ivić. U opisu slike ostavio je zanimljiv komentar.

"On je legenda", napisao je 23-godišnji čuvar mreže, Ivić.

Pored Ivića i Đokovića, na slici su još i Ivan Slišković, Luka Stepančić, Marko Mamić kao i kondicioni trener Mario Tomljanović.

Ovo je još jedan od dokaza da u sportu nema mržnje, te da vlada jedno veliko uzajamno poštovanje između sportista.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi