I kćerka Izeta Rađe je dio bh. olimpijskog tima?

U kom je svojstvu kćerka predsjednika OKBiH išla u London

I kćerka Izeta Rađe je dio bh. olimpijskog tima?

Još se ne stišava bura nastala katastrofalnim nastupom bh. olimpijaca na Ljetnim olimpijskim igrama u Londonu.

Malobrojna, šestočlana delegacija sportista Bosne i Hercegovine u Londonu, nalazi se u pratnji mnogo brojnije delegacije, koju sačinjavaju treneri, ministri, čelnici Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine, te njihove porodice?!

Tako iz Londona, umjesto dobrih rezultata, pristižu fotografije Dijane Rađo, kćerke predsjednika OKBiH Izeta Rađe u društvu bh. plivačice Ivane Ninković.

Zanimljivo, Dijana Rađo je akreditovana i nosi opremu bh. olimpijskog tima, pa će biti zanimljivo saznati u kojoj je ona disciplini nastupala u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.