Info BET Live: Kraj francuske dominacije?

Novi broj tjednika

Info BET Live: Kraj francuske dominacije?

Sponzorski tekst
Teme:

Poštovani igrači, novi broj tjednika „Info BET Live“ donosi: SP rukomet - za titulu prvaka svijeta borit će se domaćin Španjolska, sa željom da ponovi Tunis 2005., oslabljena Hrvatska te neizbježni četverostruki prvaci Francuzi.

Poslije osvajanja titule europskih prvaka u Srbiji i Danci će htjeti povratak u vrh nakon kiksa na OI u Londonu.

Probat će se ugurati i Poljaci, Mađari, Srbi... Upravo zbog inzistiranja na provjerenim imenima, Španjolci i Francuzi prvi su favoriti. Vidjet ćemo što mogu ostali iako ni velika iznenađenja nisu isključena.

Nogomet

Početak je nove godine, kao i obično, obilježio zimski 'mercatto'. Trži se naveliko, a već je obavljeno nekoliko transfera teških desetke milijuna eura. Daniel Sturridge preselio je iz Chelseaja u Liverpool, Demba Ba iz Newcastlea u Chelsea, Pato se vratio u Brazil, Peluso je novi igrač Juventusa... Svaki dan novi transfer, a sve kako bi momčadi što spremnije dočekale nastavak prvenstva.

Američki nogomet

Sezona američkog nogometa kratka je, ali slatka. Nakon četiri mjeseca od prve utakmice već smo ušli u doigravanje. Šest najboljih momčadi iz svake konferencije kreće u play-off, a dvije najbolje ekipe 'sudarit' se će na Super Bowlu XLVII, 3. veljače u New Orleansu. Favoriti? Ovo je sezona u kojoj nema favorita, sezona u kojoj je sve moguće i o kojoj će se pričati još godinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.