Iskoristi priliku za ljetnu praksu

"Za program iskoristi priliku"

Iskoristi priliku za ljetnu praksu

Sponzorski tekst

Teoretsko znanje je temelj za budućnost, ali prva praksa je prvi korak ka uspješnoj karijeri. UniCredit Bank objavila je poziv svim zainteresiranim studentima, koji žele steći svoje prvo radno iskustvo, da se prijaveza plaćenu studentsku praksu u periodu od 07. do 09. mjeseca 2018. godine.

Studenti koji posjeduju izvrsno akademsko postignuće, poznaju engleski jezik, te studiraju na fakultetima ekonomskih, pravnih i IT usmjerenja, a u periodu od 07. do 09. mjeseca ove godine su dostupni za rad, pozvani su da se prijave i steknu nova iskustva u dinamičnom okruženju banke. Prijave za praksu u gradovima širom BiH su otvorene do 30.04.2018., a svi zainteresirani studenti svoje biografije mogu poslati na mail [email protected] sa naznakom „Za program Iskoristi priliku“.

UniCredit Banka ovim programom plaćene prakse nudi mladima priliku da postanu bogatiji za novo iskustvo koje će im pomoći u daljnjem poslovnom razvoju, ali i da se njihov trud i rad prepoznaju i nagrade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi