Jadran povećao prednost

Regionalna liga u vaterpolu

Jadran povećao prednost

Jadran iz Herceg Novog povećao je prednost u odnosu na pratioce na tri boda, epilog je susreta 11. kola regionalne vaterpolo lige.

Hercegnovljani su protiv Mornara imali jači trening. Završilo je sa 23:12, iako su nakon prvog perioda ekipe bile izjednačene - 4:4. Tada su se domaći razigrali, a prednjačio je Ivović sa 5 golova. Četiri su dodali Premuš i Elez, a po tri Graham i Radović.
Jug nije imao milosti protiv POŠK-a kojeg je ispratio sa čak 26 golova u mreži. Već nakon prvog poluvremena kada je na semaforu stajalo 15:2 bilo je jasno da će gosti doživjeti debakl. Ivanković sa pet golova bio je najefikasniji igrač susreta, a Marković je postigao 4 koliko i Barbarić u gostujućem timu, koji je bio jedina svijetla tačka POŠK-a.
Splitski Jadran Šibeniku je dao samo tri gola stoga i nije mogao očekivati ništa više od poraza. Završilo je 10:3 za Šibenčane koje su predvodili Šutalo i Brlečić sa po 3 gola.

Rezultati 11. kola
Primorac Kotor - Mladost 12:5, Medveščak - Primorje 11:14, Jadran (HN) - Mornar 23:12, Jug CO - POŠK 26:6, Jadran SD - Šibenik 3:10, Koper -Budvanska Rivijera 10:16.

Poredak
Jadran (HN) 21 bod, Jug CO 18, Mladost 18, Pimorac Kotor 18, Budvanska Rivijera 13, Šibenik 11, Primorje EB 11, Mornar BS 10, Jadran SD 6, Medveščak 3, Koper 3, POŠK 0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije