Otac slučajno upropastio veliku objavu svog sina

Svi su ostali u šoku

Otac slučajno upropastio veliku objavu svog sina

M. Šljivak

Jalil Tucker odabrao je univerzitet Oregon za novu fazu karijere u američkom fudbalu.

Talentovani fudbaler je prema tradiciji odlučio javno da objavi za koji univerzitet će igrati, ali njegov veliki dan je slučajno upropastio njegov otac.

Pred veliku odluku novinar lokalne televizije u San Diegu je razgovarao sa Jalilovim ocem koji je nehotice otkrio da će njegov sin igrati za univerzitet Oregon.

[twitter]https://twitter.com/TuckerJalil/status/1424798475586215936[/twitter]

"Sretan sam zbog njega. Dobro je dijete. Malo je lijen, ali je dobar i znam da će jako dobro predstavljati Oregon", rekao je Jalilov otac i zatim je shvatio grešku.

Nakon početnog šoka nastao je veliki smijeh među porodicom mladog fudbalera koji je na kraju i lično saopštio veliku odluku.

Pogledajte ovaj zaista nevjerovatan trenutak.

Top Komentari

Dragan_B
Kakav fudbaler Šljivače ?!?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi