Momak imena James Harden silno želi da mu neko pruži šansu
Foto - Twitter

Pojavio se sa transparentom

Momak imena James Harden silno želi da mu neko pruži šansu

M. Šljivak

Momak imena James Harden silno želi da se okuša u NFL-u.

Ne radi se naravno o NBA zvijezdi i članu Brooklyn Netsa, već o čovjeku koji ima isto ime i prezime i igrač je američkog fudbala.

Harden je u utorak došao na trening NFL tima Dallas Cowboysa, a ponio je i transparent na kojem traži šansu za probu.

James smatra da bi mogao dosta donijeti timu koji ga angažuje.

"Igrač sam koji donosi dosta pozitivne energije. Imam odlične radne navike i igram sa dosta strasti", rekao je Harden i dodao je:

"Brzina je moj najveći adut. Pomaže mi dosta, a mogu vam reći da sam dolazio do pozicija protiv nekih NFL defanzivnih bekova. Mogu igrati na više pozicija, bilo gdje da me stavite u ofanzivni dio", rekao je Harden.

Iako je sa transparentom bio na više stadiona za sada mu niko ne daje šansu da pokaže šta zna, ali on je uporan i čini sve da se domogne mjesta u NFL timu.

Top Komentari

Matic
Ako imas 2 noge i 5000KM mozes kod nas. Takve nas vlasnik najvise voli.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi