Jedan listić – dvije šanse za dobitak

U susret izvlačenjima nagradne igre

Jedan listić – dvije šanse za dobitak

Sponzorski tekst
Teme:

U sklopu nagradne igre Sportskih kladionica Bet Live i Petica Plus „Jedan listić- dvije šanse za dobitak“, koja je počela 01.03.2012. godine, održaće se ukupno šest izvlačenja, jednom mjesečno.

U izvlačenjima kojima možete osvojiti brojne vrijedne nagrade, uključujući i VW Polo u zadnjem izvlačenju.

Prvo od šest izvlačenja biće održano 20. aprila za područje Federecije BiH, odnosno 04. aprila za područje Republike Srpske, kada ćemo objaviti sretne dobitnike sljedećih nagrada:

2 x mobitel, 2 x TV LCD, 1 x laptop, 2 x bankovna kartica sa 1.000 KM i 2 x skuter.

Ističemo da će u ovome izvlačenju učestvovati svi listići prikupljeni  listići zaključno sa 31.03.2012. godine.
Zato i dalje igrajte u Sportskim kladionicama Bet Live i Petica Plus i možda vam vaš jednom nedobitni listić ipak donese sreću i bude izvučen u ovom ili narednom kolu nagradne igre „Jedan listić – dvije šanse za dobitak“ i tako postane dobitni.

Više info: https://www.facebook.com/pages/Sportske-kladionice-BET-Live-Petica-Plus/158268990884306

Sretno!

Uvijek korak ispred najboljih – Sportska kladionica BET LIVE...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.