Jimenez: Uloženi trud mi se vratio, Mostar je poseban

Odnijela pobjedu u ženskoj konkurenciji

Jimenez: Uloženi trud mi se vratio, Mostar je poseban

Takmičenje Red Bull Cliff Diving u Mostaru donijelo je još jedan vrhunski spektakl.

Publika u gradu na Neretvi je mogla uživati u fantastičnim skokovima i uzbudljivim obratima, a pobjedu u ženskoj konkurenciji je odnijela Adriana Jimenez koja je bila u vodstvu od prve serije.

Pobjedom je ujedno izbila na čelo ukupnog poretka prvenstva.

"Osjećam se fenomenalno. Sav trud koji sam uložila u ovo takmičenje se vratio. Prošle godine me ova rijeka iznenadila, nisam se uspjela prilagoditi na sve njene zamke, no sada sam sve to prevazišla", kazala je nakon pobjede Adriana Jimenez za SportSport.ba, pa dodala:

"Možda zvuči kurtoazno, ali Mostar ima posebno mjesto među svima nama. Jedva čekamo doći ponovo ovdje, u ovom mjestu ima nešto posebno. Vidimo se dogodine", poručila je na kraju.

Podsjetimo, u muškoj konkurenciji je slavio Gary Hunt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi