Golfer izveo nevjerovatan potez
Foto - Screenshot

Jordan Speith izveo sjajan potez

Golfer izveo nevjerovatan potez

M. Šljivak

Američki golfer Jordan Spieth izveo je zaista nevjerovatan potez na Ryder kupu

Jedan od njegovih udaraca završio je u visokoj travi i na samoj litici jezera Michigan, ali to mu nije predstavljalo problem.

Spieth nije mogao vidjeti gdje je rupa, niko nije vjerovao ni da će uspjeti izbaciti loptu kako treba, a on je to na kraju učinio.

Umalo je na kraju i pogodio rupu. Nedostajalo je 50-ak centimetara i da je uspio pogoditi ovo bi bio jedan od najboljih udaraca svih vremena.

I bez toga ovo je svakako potez vrijedan divljenja, a Spieth je još jednom pokazao klasu.

Na kraju je nakon udarca umalo završio u jezeru:

"Kada sam krenuo prema dole morao sam naći ravno mjesto kako bih se zaustavio", rekao je Spieth i o udarcu je dodao:

"To je jedan od onih udaraca kojeg vježbate kao dijete iz zabave. Hiljade lopti ne bi izašle iz one pozicije", rekao je sjajni golfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi