Jug se poigrao sa Primorjem

Jadranska vaterpolo liga

Jug se poigrao sa Primorjem

Jug je mnogo lakše nego što se očekivalo savladao riječko Primorje u derbiju 4. kola Jadranske lige.

Meč je okončan rezultatom 11:7, a sve je bilo riješeno več nakon prve četvrtine koju su Jugaši dobili sa čak 6:2. Za Dubrovčane je ovo bio vrlo važan trijumf nakon remija u Herceg Novom i poraza od Pro Recca dok su Riječani doživeli prvi poraz. U domaćoj ekipi najefikasniji je bio Joković sa 3 gola dok su Krapić i Deneš Varga kod gostiju postigli po dva. U petom kolu Jug gostuje u Zagrebu protiv Mladosti, a Primorje u Genoi igra sa Pro Reccom.


Rezultati 4. kola: Jug - Primorje 11:7, Jadran HN - Mladost 10:10, POŠK - Budva 5:4, Jadran Split - Koper 8:11, Šibenik - Mornar (12.10), Medveščak - Pro Recco (12.10).
Tabela: Pro Recco 9 (-1), Mornar 9 (-1), Mladost 7 (-1), Jug 7, Primorje 6 (-1), Medveščak 6 (-1), Budva 6 (-1)...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.