Jug u Španiju, Partizan u Mađarsku
Naredne sezone nema utakmica četvrtfinala

Parovi četvrtfinala Euroleague

Jug u Španiju, Partizan u Mađarsku

M. Maksimović

Danas je u Rimu obavljen ždrijeb parova četvrtfinala vaterpolske Eurolige. U bubnju se našle ekipe
Među osam ekipa, čak njih pet je bilo sa prostora bivše Jugoslavije, od čega su tri iz Crne Gore,
Jadran Herceg Novi, Primorac iz Kotora i ekipa Budve. Po jednog predstavnika je imala Hrvatska (Jug), jednog Srbija (Partizan), dok su tu talijanski Pro Recco, Barceloneta i mađarski Egger.

U četvrtfinalu će tako voljom ždrijeba igrati Pro Recco - Budva, Eger - Partizan, Barceloneta - Jug, odnosno Jadran HN - Primorac. Prve utakmice se igraju 24.marta, revanši su na rasporedu 14.aprila.
ovo je posljednji put da se u Euroleague igraju utakmice četvrtfinala, jer će naredne sezone dvije prvoplasirane ekipe u grupama ulaziti u polufinalne grupe, a na Final Four če ići dvije najbolje iz polufinalnih grupa.


Parovi četvrtfinala:
Barceloneta - Jug
Pro Recco - Budva
Eger - Partizan
Jadran HN - Primorac

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.