Junior se vraća na teren
Junior Seau se vraća nakon godinu dana puze

NFL vijesti

Junior se vraća na teren

Linebacker Junior Seau potpisao je ugovor s New England Patriotsima, a svoj prvi nastup za najdraži klub mogao bi imati već u nedjelju protiv Tennessee Titansa. Seau je bio član Patriotsa prije dvije godine kada su igrali Super Bowl utakmicu, a nakon toga se povukao i otišao na televiziju.

Seau je prethodih godinu i pol dana radio na televiziji Versus vodeći svoj vlastiti šou pod imenom Sports Job with Junior Seau. Tokom nešto više od godinu dana, koliko je pauzirao, stalno je isticao da postoji mogućnost povratka u profesionalni nogomet, ali ako se to i desi biće samo u dresu Patriotsa, što se na kraju ispostavilo i tačnim.

Ponukani nizom povreda svojih linebackera, u stručnom štabu Patrotsa su odlučili da im treba novi igrač, a za to mjesto su se odlučili pozvati Seaua, koji je ponudu prihvatio bez mnogo razmišljanja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.