Karabegović: Samo pobjeda protiv Dervente nas zanima

Odbojkašica Slobode za SportSport.ba

Karabegović: Samo pobjeda protiv Dervente nas zanima

E. Dindić

U okviru 14.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za odbojkašice u Tuzli se sastaju domaća ekipa Slobode i ekipa Dervente.

Prošlo kolo je bilo jako uspješno za domaće odbojkašice gdje su donjele važne bodove sa gostovanja iz Višegrada i time još više utvrdili poziciju koja vodi u play off lige. 

Najbolja odbojkašica Slobode ove sezone Elma Karabegović za portal SportSport.ba najavila je susret sa ekipom Dervente. 

"U Višegradu smo ostvarili veoma važnu pobjedu koja nam je vratila podigla samopuzdanje.Dobro smo trenirale protekle sedmice ,sve igračice su zdrave i spremne za susret sa ekipom Derventom. Pobjedile smo ih na njihovom terenu, tako da i sada samo pobjeda nas zanima. Želimo da učvrstimo mjesto u gornjem djelu tabele i da što spremnije dočekamo play off za prvaka države. Ovim putem također koristim priliku da pozovem sve ljubitelje odbojke da dođu u subotu u dvoranu Mejdan i podrže nas u borbi za nove bodove. " završila je Karabegović.

Utakmica između Slobode i Dervente igra se u subotu 4.2.2017 godine sa početkom u 18:00 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi