Kljajić: Možemo odgovoriti izazovu

Odbojkaš Borca pred meč sezone

Kljajić: Možemo odgovoriti izazovu

D. Vejo

Za odbojkaše Borca iz Banja Luke, knjiga se svela na jednu riječ, a to je pobjeda.

Trijumf protiv Kaknja uz poraz Bosne i Maglića, Banjalučane ostavlja u društvu najboljih i naredne sezone. Međutim, neće biti lako.

Kakanj je trenutno drugoplasirani tim u ligi koji je nakon 17 kola prikupio velika 43 boda, što ozbiljno govori s kakvim protivnikom banjalučki sastav ima posla.

"Pobjeda nam je neophodna kako bi ostali u društvu najboljih. Pored toga, moramo čekati i rezultate drugih ekipa jer ne odlučujemo u potpunosti sami o sebi. Svi smo spremni. Nadam se da možemo odgovoriti izazovu, te da će nas sreća pogledati da ostanemo u eliti", zaključio je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Marko Kljajić.

Utakmica između Borca i Kaknja igra se sutra od 19 sati u banjalučkom hramu sporta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi