Ko i kako dijeli akreditacije u OKBiH?

Olimpijsku akreditaciju ne može dobiti svako

Ko i kako dijeli akreditacije u OKBiH?

Predsjednik OKBiH Izet Rađo nanovo je digao buru izjavom kako olimpijsku akreditaciju mogu dobiti svi "koji dođu u London".

Nakon što je predsjednik Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine Izet Rađo dao izjavu kako olimpijsku akreditaciju mogu dobiti svi, oni koji se iole razumiju u proceduru za dobivanje ovog uhvatili su se za glavu.

Dobivanje olimpijske akreditacije je ekstremno težak zadatak, a za istu se u mnogim slučajevima mora aplicirati i po godinu dana ranije.

Rađo je dao izjavu za Federalnu TV te rekao "Dakle, svi oni koji dođu ovdje mogu da dobiju akreditaciju. Dakle da bi mogli pristupiti... Dakle...", zbunio se predsjednik OKBiH.

Akreditaciju koju je Izet Rađo sredio svojoj kćerci Dijani ne može se dobiti niti jednim putem, sem preko Olimpijskog komiteta, a za sada je nepoznanica u kom je svojstvu Dijana Rađo boravila u Londonu ispred OKBiH.


szólj hozzá: 20120808202515_8_8_2dnevnik.mp4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.