Košarkaši čestitali odbojkašima: Vi ste ponos BiH!

Košarkaši čestitali odbojkašima: Vi ste ponos BiH!

Danas su na Sarajevski aerodrom sletili zlatni Paraolimpijci, reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci.

Na dočeku naših momaka iz Londona okupio se veliki broj građana i u dirljivoj atmosferi, navijali su pozdravili heroje, daleko najbolje sportiste Bosne i Hercegovine, momke koji su u svom sportu osvojili ama baš sve što se osvojiti dalo.

Na konferenciji za medije, upriličenoj našim zlatnim momcima, stigli su i predstavnici Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine i košarkaške reprezentacije BiH, koja i sama ovih dana bilježi velike uspjehe.

Generalni sekretar KSBiH Harun Mahmutović tom je prilikom uručio selektoru reprezentacije Bosne i Hercegovine Mirzi Hrustemoviću dres košarkaške reprezentacije, sa porukom: "Vi ste ponos države", te prenio čestitke Mirze Teletovića i društva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.