Najneuspješnija prosidba ikada i to na sportskom spektaklu: "Ako ga sada ne ostavi, neće nikada"

Nije išlo po planu

Najneuspješnija prosidba ikada i to na sportskom spektaklu: "Ako ga sada ne ostavi, neće nikada"

Edmir Škorić

Pokušaj prosidbe jednog navijača prošao je katastrofalno nakon što ga je član osiguranja srušio na pod pred hiljadama navijača Los Angeles Dodgersa i tako mu uništio plan te slomio srce.

Sve su češće prosidbe na velikim sportskim događajima i jednom navijaču Dodgersa plan je bio da ovaj životno važan čin obavi tokom utakmice voljenog tima. No, stvari ponekad ne idu onako kako ih zamislimo.

Na snimci koja je postala viralna na Twitteru, može se vidjeti da je muškarac kleknuo na koljeno i izvadio prsten sa željom da zaprosi svoju dragu tokom prve utakmice Dodgersa protiv Arizona Diamondbacksa.

No, u tim trenucima natrčavaju članovi zaštitarske organizacije i bacaju se na muškarca te ga potom i privode. Iako je to trebao biti jedan od najsretnijih dana u njegovom životu, pretvorio se u jedan od najgorih.

U moru komentara, jedan se posebno istakao: "Zanima me kakav je bio njen odgovor".

Oglasi

Vjerujemo da će mu to saopštiti kada ga vidi uživo, osim ako nakon ove blamaže ne odluči da ga ostavi.

"Ako ga sada ne ostavi, neće nikada", dodao je drugi Twitter korisnik u komentaru ispod videa koji je brzo sakupio milione pregleda na različitim platformama.

Nesretni navijač će htjeti što prije da zaboravi ovaj dan, ali uvjereni smo da neće odustati od ruke svoje drage i da će je prvom prilikom ponovo pitati da se uda za njega, ali definitivno ne na ovaj način i pred velikim brojem gledatelja.

Spomenuti duel odigran je protekle noći, a Dodgersi su slavili sa 8:2 u zanimljivom duelu MLB-a i tako uspješno krenuli u sezonu.

Top Komentari

nakopitam
Bravo majstore,,tako treba sve ove supcine sto od prosidbe prave sou. Nadam se da mi je polomio bar 5-6 rebara
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi