Legendarni Payton Manning dobio poslovnu ponudu iz snova

Postaje najskuplje plaćeni komentator ikada?

Legendarni Payton Manning dobio poslovnu ponudu iz snova

Jednog od najboljih quarterbackova svih vremena Paytona Manninga bismo uskoro mogli vidjeti u novoj ulozi.

Kako pišu američki mediji, televizijska kuća ESPN ponudila je Manningu čak 10 miliona dolara godišnje da komentariše utakmice NFL-a.

Manning je karijeru završio u martu 2016. godine, samo mjesec dana nakon osvajanja druge šampionske titule, a sada je dobio priliku da se na neki način vrati američkom fudbalu nakon dvogodišnjeg odmora.

Na mjestu komentatora bi Payton Manning trebao zamijeniti Johna Grudena, koji se vratio na klupu Oakland Raidersa, a ukoliko prihvati ponudu postat će najskuplje plaćeni NFL komentator u historiji.

Špekuliše se da je Manningu, pored ESPN-a, isti posao uz identičnu zaradu ponudila i televizija FOX.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije