Lochte: Garantujem da će Phelps nastupiti u Tokiju

Phelpsa ćemo gledati i za četiri godine?

Lochte: Garantujem da će Phelps nastupiti u Tokiju

Američki plivač i osvajač čak 12 medalja na Olimpijskim igrama, Ryan Lochte, uvjeren je da će njegov sunarodnjak Michael Phelps natupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju za četiri godine.

"Znate šta, mogu sa sigurnošću to da kežem, jer garantujem da će biti tamo", rekao je Lochte.

Phelps je osvojio 22 zlatne medalje na Olimpijskim igrama, a 26 ukupno. Posljednju je osvojio prije nekoliko dana u riju u trci na 200 metara.

Podsjetimo da je Phelpsov dugogodišnji trener Bob Bowman prije nekoliko dana poručio da Phelps vjerovatno neće učestovati na Olimpijskim igrama u Tokiju jer je zadovoljan svim rezultatima u karijeri i da nema potrebe dalje da se dokazuje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti