Poznata sportašica samo traži iskrenu ljubav: "Ismijavaju me jer ne želim seks prije braka"
Foto - Instagram

Uskoro puni 40 godina

Poznata sportašica samo traži iskrenu ljubav: "Ismijavaju me jer ne želim seks prije braka"

M. Šljivak

Američka sportašica Lolo Jones (39) poznata je po tome što javno ističe kako još uvijek traži osobu s kojom će po prvi put biti intimna i s kojom će provesti ostatak života.

Ova 39-godišnjakinja, koja je veoma uspješna sprinterka s preponama te vozačica boba, već dugo traži istinsku ljubav, ali joj to baš ne ide od ruke.

Jedno za drugim stižu razočarenja, a Lolo je ovog puta odustala i od ljubavi nakon osam mjeseci dopisivanja.

"Večeras sam blokirala momka s kojim sam pričala osam mjeseci. Moje srce više nije moglo podnijeti. Davao mi je različite signale. Pričali bismo o braku i djeci, a zatim me stavljao u prijateljsku zonu. Nikad nije želio da me vidi. Srce mi se slama", napisala je ona i dodala je:

"Molim se Bogu da me počasti s dobrim čovjekom. Godinama se molim za to. Čak se molim da mi izbaci želju za brakom iz srca ako već ne želi da me vidi u braku. Ja to zaista želim i zaista želim porodicu. Međutim, srce mi se konstantno slama", govori Jones.

Oglasi

Lolo smatra da se sve dešava jer ne želi imati seks prije braka.

"Ismijavaju me jer ne želim imati seks prije braka. Momci mi govore kako sam stara i da odustanem od svojih načela. Plačem i pitam se zašto Bog to dopušta kada piše da će ispuniti svaku želju ako je iskreno zaželimo s njegovim imenom. Umorna sam i molim Boga da mi se ukaže i da me tako počasti", rekla je Jones.

Za razliku od mnogih Lolo ima jasan stav kada je život u pitanju i svakako da ovakve stavove treba poštovati kao i sve druge.

Oglasi