Lorens Listo i Igor Kazić pobjednici skokova sa Starog mosta

Skokovi u Mostaru

Lorens Listo i Igor Kazić pobjednici skokova sa Starog mosta

S. Mlaćo

Mostarci Lorens Listo i Igor Kazić pobjednici su današnjih 451. skokova sa Starog mosta u Mostaru. 

Kazić je s maksimalnih pet desetki u obje serije došao do trijumfa u konkurenciji skokova na noge, dok je Lorens Listo odličnim skokom u drugoj seriji iza sebe ostavio Mustafu Sarića koji je prethodno vodio nakon prve serije. Bila je to 11. Listina pobjeda u karijeri.

Vrijedi spomenuti da su nastupili skakači iz nekoliko zemalja u regionu, kao i da su skakače ocjenjivali Emir Balić, Mirsad Deda Pašić, Enver Novaković, Benaid Kalajdžić i Alica Jakirović. 

Drugoplasirani u konkurenciji skokova na noge bio je Admir Delić, a trećeplasirani Ermin Sarić. 

Nastupio je ukupno 41 skakač, od kojih 25 u konkurenciji skokova na glavu i 16 u konkurenciji u skokovima na noge. Skokove je posmatralo nekoliko hiljada navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi