Manaudou privremeno prekida karijeru
Laure Manaudou

Šok za ljubitelje plivanja

Manaudou privremeno prekida karijeru

Adnan Beganović

Sjajna francuska plivačica, Laure Manaudou, danas je posredstvom svog advokata upoznala javnost u svojoj zemlji da će napraviti pauzu od aktivnog plivanja.

Laure Manaudou ovu je odluku donijela nakon mnogo razmišljanja, što je potvrio Paul Leccia, predsjednik njenog kluba, Marseillea.

Nakon obračanja Paula Leccie, advokat mlade plivačice objavio je saopštenje u kojem se navodi da Manaudou zbog zasičenja zamrzava karijeru, te da je ovu odluku donijela u konsultaciji sa roditeljima, trenerom i sponzorima.

Laure Manaudou je do sada osvojila 11 zlatnih medalja na velikim takmičenjima, a bila je i vlasnica svjetskih rekorda na 200 i 400 metara slobodnim stilom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti