Marjanović: Tek smo sada počeli da igramo i uživamo

Trener OK Borac nakon velike pobjede

Marjanović: Tek smo sada počeli da igramo i uživamo

D. Vejo

Odbojkaši Borca večeras su na iznenađenje mnogobrojne publike u dvorani Obilićevo pružili sjajnu partiju protiv drugoplasiranog tima u ligi, ekipe Kaknja.

Sa velikih 3:0, ispratili su jednu od ekipa iz gornjeg dijela tabele kući, te tako za dlaku izbjegli ispadanje iz najelitnijeg odbojkaškog takmičenja u državi.

Prva dva seta, protekla su u igri poen za poen. Igralo se čvrsto na obje strane, a onda kada je najviše trebalo, crveno-plavi su se digli i došli do veoma važne pobjede.

Prve utiske nakon susreta kazao je strateg domaćeg tima.

"U ovoj dvorani radimo stalno, tu treniramo. Obilićevo je naš dom. Moji momci su tek sad počeli da igraju i uživaju. Opustili se i igrali onako kako znamo. Smatram da treći set nije ogledalo meča, iako je prednost velika. Prema mom mišljenju, drugi set je prelomio utakmicu. Igralo se poen za poen, veoma važna pobjeda za nas", rekao je za SportSport.ba nakon utakmice sa Kaknjom trener Borca, Mišo Marjanović.

Važno je napomenuti i to, da je Borac čekao ishod iz utakmice Domaljevac - Bosna, gdje je domaćin slavio sa 3:0, te tako pogurao Banjalučane ka opstanku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije